Jakarta, 04. studenog 2016.

Prezentacija hrvatske hrane i pića u Jakarti

U organizaciji predsjednika Hrvatsko-indonezijskog poslovnog vijeća g. Tomislava Vuka, VRH Jakarta, Zajedničkog indonezijsko-hrvatskog odbora pri KADIN-u i  hotela Borobudur u Jakarti, dana  4. studenog 2016. je organizirana prezentacija hrvatske gastronomije, čokolade i vina. Gostima su ponuđeni Pršut Voštane, tartufi i proizvodi od tartufa Zigante, maslinovo ulje Oleum Viride i Salvela, sirevi Paška sirana, čokolade i bomboni Kraš, vina Bolfan te alkoholna pića Badel 1862.

Na događanju se okupilo oko 40-ak ljudi, a prezentacije nazočnima su održali predstavnici Paške sirane i vina Bolfan, dok je u uvodnom govoru, veleposlanik Margeta pozdravio nazočne i dao kratki pregled  proizvoda, koji su bili ponuđeni te večeri. Prikazani su također i promidžbeni filmovi HTZ, a dijelili su se i promidžbeni materijali predstavljenih tvrtki. Cijeli događaj su popratile HRT i lokalne novine.